Energiaa luonnosta

UV-C-PALVELUT

UV-C-ratkaisun tehokkuus ja käyttötarkoituksen mukainen turvallisuus alkaa käyttökohdesuunnittelusta. Voimme auttaa monin eri tavoin ja tehdä UV-C-valaistuksesta toimivan ratkaisun sekä sinulle että yrityksellesi

Suunnittelu ja rakenne

Arvioimme tilan ja ehdotamme mahdollisia UV-C-puhdistusalueita sekä räätälöimme yrityksellesi ratkaisun, jonka valoteho, asennus- paikka, asennuskorkeus, asennuskulma ja järjes- telmätoiminnot ovat optimaaliset.

Asennusvaihe

Täydellisen mielenrauhan takaamiseksi tarjoamme myös kaiken kattavan projektinhallinnan. Tilaamme, toimitamme, asennamme ja teemme käyttöönoton UV-C-järjestelmällesi, joten voit nauttia sujuvasta ja saumattomasta asiakaskokemuksesta.

Käyttö

Tarkistamme säännöllisesti, että UV-C-järjestelmäsi toimii oikein. Teemme säteilytysmittauksia, tarkastamme laitteiston vikojen varalta ja suoritamme ennalta ehkäiseviä tarkastuksia.

Ylläpito ja optimointi

Voimme myös ottaa tehtäväksemme huollot ja korjaukset, asennuk- sen optimoinnin, suori- tuskyvyn tarkistamisen ja nopean osien vaihdon UV-C-ratkaisun käyttöiän päättyessä.

Kuten UV-C-säteilylle altistaminen deaktivoi taudinaiheuttajia, voimme olettaa UV-C-valaistuksella olevan samantyyppinen vaikutus myös (SARS-CoV2-viruksen) geenimutaatioihin."

 

Sam Kabbani
Chief Scientific Officer Innovative Bioanalysis